fredag 30 september 2011

Multebild, 3,3 kg

Multe , 3,3 kg

Lyckades landa en multe idag efter flera bompass. Kommer bild i kväll.

Anders

tisdag 13 september 2011

11e plats

Tyvärr slutade vi på 11 plats. Vi hade inte flytet med oss denna tävling. Stort grattis till Isola som kämpade till sig tredjeplatsen, samt Blaeser och outstanding Vandskräck. Enormt fiskat!

Nu är det nya tag som gäller. Så fort vädret blir bättre blir det med multefiske, såg ett hel´t gäng vid norra hamnen under tävlingen. Till helgen ser det ut att bli öresundsfiske om vädret blir ok.

Anders

torsdag 8 september 2011

lördag 3 september 2011

Ännu mer nästan multe idag

Fiskade från tidig morgon fram till 18,30 idag. Från ca 12.00 till jag avslutade var fisken framme och åt bröd. Slutligen efter ca 30 nafs, småpill osv fastnade en slutligen på kroken. Efter att ha fightat den ett tag gick plötsligt tafsen av och krok och fisk var borta. Jävligt tråkigt när man verkligen kämpat för fisken.. Imorgon fiskar jag antingen i Malmö eller så kör jag Helsingborg igen, de är i alla fall småsugna på bröd här och det är kortare att åka.

Anders

fredag 2 september 2011

Nästan multe idag igen

Fiskade mellan 15.00-18.30 idag. Nästan direkt började multarna äta av brödet och högg flera gånger på min krok men utan att fastna. Ca 1,5 timme höll det på, sedan var de helt ointresserade.

Jag kör en sväng i morgon också.

Anders

torsdag 1 september 2011

En bommad för Lindemannen

Multefiske mellan 12-20, fisk som åt av brödet hela tiden, men de ville inte riktigt ta. Precis innan vi skulle dra oss hemåt tog Linderot över mitt spö och i första utlägget högg samma fisk som nosat på mitt ca 20 gånger. Efter en kort fight lossnade fisken. Uppskattad vikt, runt 3 kg. Linderot körde en speciell gräskarpteknik, som uppenbarligen uppskattades av multarna också. "Det är alltid bättre när man inte ser fisken" Linderot, 2011

Nytt fiske imorgon,

Anders