måndag 17 september 2012

Garmin fiskefestival över

Då är kinnarpsfestivalen avslutad för i år. Stort grattis till vinnarna Team Wollmars/Ocean ( som för övrigt har fiskat grymt bra hela året), samt andraplatslaget Team MP och grymma Team Vandskraeck! Vi kom på fjärde plats och var ändå grymt nöjda med vårt fiske. Årets poäng var högre än de gånger vi faktiskt vunnit tävlingen. Det säger en hel del om hur bra de andra lagen fiskade.

Årets tävling var en av de bättre faktiskt. Mycket fisk i bra storlek av flera arter. Varfisket var extremt bra med mycket och stor fisk. Utöver det kom det flera stora spättor, skrubbor, simpor, horngäddor och lerskäddor, bland annat. Vi i Navia drog fem storfiskreg under de två tävlingsdagarna. Två sillar till Ragnar, en simpa, en piggvar och en slätvar till Blomman. Jag ska skriva ut våra samtliga fiskars vikter imorgon, samt försöka lägga upp någon av de få bilder vi tog. Det kommer också en smårolig video på bloggen framöver.

Middagen på lördagkvällen var grymt trevlig. Att träffa våra danska fiskekompisar som man bara gör vid just kinnarpsfestivalen är alltid ett kärt återseende. Det är även kul att träffa skåningarna (de få som var med....) som man sällan träffar.

Anders

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar