onsdag 17 augusti 2011

Multe nr 2, 3,25 kg




Här kommer bild på min tjockaste multe än så länge. 61 cm och 3,25 kg, den hade riktig tjurnacke och var rund som ett klot, bilderna är inte riktigt rättvisande. Fisken högg en halvtimme efter att jag tappat en solklar 4+fisk som rusade över 40 m innan linan gick av. Förmodligen någon gammal skada eller om fisken simmade mot någon av de vassa stenarna som finna där.

Nu har man i alla fall ett väldigt hett multeställe där det alltid är fisk som börjar äta bröd inom några minuter. Det går även att få flera fiskarna där, det är inte som på många andra ställen att all fisk försvinner om man krokar en. Båda gångerna jag har fiskat där har fisken kommit tillbaka och börjat äta bröd redan efter några minuter. Förmodligen beror det på att det är så många olika stim där, så om en fisk krokas i ett stim bryr sig inte de andra stimmen om det. Synd bara att det ligger i Malmö, det är ju inte direkt "på vägen".

Anders

1 kommentar:

  1. Grymt, det är ju drömmen att hitta ett sånt ställe där en krokad multe inte betyder att fisket är över för resten av dagen och en fångad inte betyder att fisket är över i flera veckor.

    SvaraRadera