måndag 12 november 2012

Lowrance Gen2 Touch 12 tum in action


Fokus på navigation och vertikalt ekolod. De röda prickarna visar på inspelning.

Fokus på Strukture Scan
Vid vår senaste fisketur hade vi med nya Lowrance Gen2 Touch 12 tum för att testa. En otroligt snygg och fräck produkt.Skärmens storlek och skärpa är verkligen imponerande och det var inga problem att köra fyra olika funktioner samtidigt och fortfarande bibehålla hög upplösning och lättjusterbarhet. Med en enkel fingerdragning kunde man efter eget tycke förminska respektive förstora de olika rutorma. Vi körde under största delen av dagen med kartplotter/ekolod/structure scan/3D lod, samtidigt som vi med structure scannen spelade in under hela dagen. Datan ska vi sedan processa för att få fram ett exakt 3D sjökort. Vi kommer alltså kunna upptäcka ännu fler heta kanter i storspättaområdet.

Det kommer även finnas en sladd som går att koppla till Gen2 via mobil eller dator så man kan se nedladdade filmer eller annan tv på den. Perfekt för semester, eller varför inte när man legat på 10gradarn i fem timmar utan ett hugg..?

Produkten finns inom kort till försäljning, ta en titt ni som är ute efter ny elektronik. Efter en demokörning lär ni vara imponerade.

Anders

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar