tisdag 6 augusti 2013

Våra samarbetspartners Fladen Fishing & Lowrance

Vi vill passa på och tacka våra samarbetspartners så här långt detta 2013 för fantastiskt trevligt samarbete och vidareutveckling av fiskeredskap samt båtelektronik.


Det är fantastiskt att få arbeta med dessa två varumärken som hela tiden vill utvecklas, vara drivande inom sina områden och vara de ledande märkena inom sportfiske och båtelektronik.

Att få vara delaktiga av utvecklingen av Fladens fiskeredskap och tillsammans driva utvecklingen till högklassiska fiskeredskap för alla, både liten och stor, både en semesterfiraren och de inbitna sportfiskarna är fantastisk. Att se produkterna blir bättre och bättre och att sätta detta namnet på kartan, riktigt kul!
Alla kan fiska!

För somliga är fiskelycka att fånga så många och storfiskar som möjligt, för andra är det ett kul sätt att umgås, en trevlig stund tillsammans med vännerna. Vissa uppskattar ensamheten vid ett stilla vatten långt bort från vardagens stress och press medan andra drömmer om det stora äventyret ute till havs.

Det är just det som är det fina med fiske, att det rymmer så mycket och kan vara så olika för så många. Spänning, avkoppling och inspiration.

Och oavsett om det är första gången eller femtioelfte säsongen, oavsett vilken typ av fiske du trivs med eller i vilka vatten du väljer du väljer att blöta linan, så vågar vi lova dig att du kommer att hitta det du behöver på den här hemsidan. Vi har fiskeutrustning för alla, och alla kan fiska.

Fladens katalog och handböcker kan enklast beställas via info@fladenfishing.seNär det gäller Lowrance så är det spännande saker på gång, dels deras egna produktutveckling, men också egna projekt tillsammans med Isola Lowrance där vi hoppas kunna bidra med utvecklingen av dessa instrument som hjälper fisket att drivas framåt.

Vi tackar ödmjukast för det förtroende vi får och detta bidrar självklart till de satsningar vi kan göra inom fisket.


Vi på Navia använder oss av en HDS12 touch som plotter och en HDS9 touch för ekolod, kombinerat med plotter, så vi alltid har en back up. Detta ger maximal utdelning den teknik produkterna erbjuder. Likaså VHF kommer från Lowrance.

Inom kort hoppas vi också utrusta Navia båten med en hel stripning med Lowrance och Fladen likt bilderna nedan. Vikten av att ett varumärke får synas på rätt ställe och av rätt intressenter är av mycket stor vikt, att dessutom skaffa ambassadörer som bidrar till kanske den mest enkla, men också mest effektiva "mouth to mouth" rekommendationer skapar ett förtroende av produkterna. Vi är otroligt nöjda med denna teknik och vi hoppas snart kunna få synas på vattnet med en uppgraderad Navia båt.


Vid pennan, /D1

1 kommentar:

  1. Väl skrivet!! Alla kan fiska!

    Grattis till andraplatsen, det är imponerande fiskat! /ungdomskonsulenten

    SvaraRadera