tisdag 8 juni 2010

Tack!

Vi i Team Navia Lowrance vill passa på och tacka tävlingsledningen och de som hjälpte till under PNC och gjorde sitt yttersta för att det skulle bli ett riktigt trevligt PNC! Stort tack till pratglade Christian Bergqvist som verkligen ställt upp och livade upp allt, tack till eldsjälen Dan Källamn och stort tack till Light Tackle Humminbird Mr Einarsson him self!

Vill också passa på och tacka Lasse Ragnarsson (Lowrance him self) för bra samarbete samt framförallt trycka på det han uttalade ! Till nästa år ser varje team till att ta med sig två team till, då blir vi 60 team! Det borde inte vara några problem??? Vi kan ju få med hela Björlanda ligan, Best kustfeskarna, Stjärnås kompisar och alla andra där ute med en båt och som gillar fiske, och framförallt alla medlemmar i GHFK?? Vart är ni??

Likaså våra bästa fiskevänner Team Isola Lowrance vill vi tacka för allt som ni gjort för oss senaste åren! Tack också Nidingen Humminbirds för ni är sådana goa gubbar, vi är skyldiga er ostkorvar och en slant för skjutsen Urban...

Tycker också det vore något om man skrev i PNC bladet innan tävling bra positioner för de vanligaste arterna, så alla har en chans att fånga sina arter för tävlingen.

Valet av hamn gör väldigt mycket också, Mollösund är en höjdare att vara i och middagarna var trevliga och sammanhållningen i hamnen.

Vi kommer inom kort lägga in fler bilder samt också skriva lite hur vi tänkte inför och under tävlingen med rutter och tips för fisket.

Vid Pennan Daniel D1 Eriksson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar